Een sloep huren in Almere was nog nooit zo leuk en makkelijk. Laat u rondvaren op de grootste sloepen van Almere, de Lambertus en de Calypso.

Het uitje dat mensen bij elkaar brengt in een ontspannen sfeer.

De grote sloep Lambertus is van alle gemakken voorzien, zoals een frontdek met loungekussens, koelkasten en een toilet. Ook heeft de sloep een complete overkapping die open en dicht kan bij extreem warm weer of bij een regenbui. Zo kan een uitje altijd doorgaan.

De Lambertus en de Calypso zijn uitermate geschikt voor bedrijfsuitjes, vergaderingen, vrijgezellenfeestjes, bruiloften en verjaardagen. Bij het huren van de sloep is de schipper inbegrepen.

Meer zien en beleven over het huren van een sloep in Almere? Check onze Facebook pagina voor de laatste nieuwtjes, foto’s en kortingsacties: https://www.facebook.com/grotesloep

Geschiedenis van de Lambertus

De grote sloep Lambertus heeft een rijke zeegeschiedenis. Als één van de reddingssloepen van de RFA Fort Rosalie (een reddings- en bevoorradingsschip van de Britse Marine) heeft ze haar diensten volop bewezen. Door de inzet van het moederschip  in conflictgebieden over de hele wereld bij verscheidene reddingsoperaties heeft de sloep veel van de wereld gezien.

Zo was de RFA Fort Rosalie onder meer actief tijdens de Golfoorlog, bij de onderschepping van illegale immigranten in Hong Kong, tijdens het conflict op de Falklandeilanden en werd ze ingezet tegen drugssmokkelaars in Cuba.

De reddingsloepen op de RFA Fort Rosalie werden in geval van nood ingezet en konden destijds 125 personen vervoeren. Wij hebben één van deze reddingssloepen weten te bemachtigen en deze omgebouwd tot een echte loungesloep, die geschikt is tot wel 80 personen.

Geschiedenis van de Calypso

De Calypso zal vanaf het seizoen 2017 mee gaan varen als grote sloep in Almere. Informatie volgt nog.

SNELLERIB.NL

Wil je ook een keer ervaren hoe het is om op een super snelle rib te varen? Dat kan! Naast het huren van een sloep in een rond Almere is het ook mogelijk om bij een een RIB te huren. Je kunt het echte racegevoel ervaren met een van onze professionele Ribs met motoren tussen de 225 en de 300pk

Kijk dan op Snellerib.nl